Alle aanbiedingen en acties

Black Friday 29 November

Black Friday is een fenomeen dat is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten. Het is de dag na Thanksgiving Day waarop veel Amerikanen vrij zijn en die dag gebruiken om te shoppen. Inmiddels is Black Friday een van de grootste online shopping momenten van het jaar. Webwinkels en winkels stunten met hoge kortingen en unieke aanbiedingen. Niet alleen op electronica en huishoudapparatuur, maar inmiddels ook in Fashion, Beauty en andere product categorieen. Een uitstekend moment om goedkoop je inkopen voor de feestdagen te doen.

Let op: Door de drukte rondom Black Friday kan de levering van bestellingen langer duren! Heb je echt de volgende dag je bestelling nodig, let dan goed op de verwachte levertijd van de webshop.

Hier een selectie uit onze webshops die veel Black Friday acties hebben:

Black Friday DagdealsBlack Friday Dagdeals

Singles day 11 November

Singles Day is een traditie die is overgewaaid vanuit China. Het begon in de jaren negentig als feestdag (als tegenhanger van Valentijnsdag) waarop vrijgezellen een cadeau voor zichzelf kopen. Webwinkels bieden op deze dag vaak producten aan met veel korting. Inmiddels zijn er ook veel Nederlandse winkels en webshops die Singles Day aanbiedingen hebben. Hier een selectie uit onze webshops die veel Singles Day korting geven:

Singles' Day