Coolblue

Bij Coolblue kun je terecht voor bijna alle producten. Standaard verzending is altijd gratis, ook op zondag! Ideaal als je je bestelling erg snel nodig hebt of voor een lastminute cadeau!

Categorieën: , , , ,

  • Vóór 23;59u besteld, morgen bezorgd
  • Gratis bezorging op zondag!
  • Ga naar Coolblue

Product Description

Coolblue is al 2x tot Beste Webwinkel uitgeroepen en dat is niet voor niets. Het bedrijf groeit razendsnel sinds de oprichting in 1999 en is een van de toonaangevende webshops in Nederland en België. De formule is dat ze met een groot aantal specialistische webwinkels. Inmiddels heeft het ook fysieke winkels waar klanten producten kunnen bekijken, vasthouden en proberen. Ook is afhalen van de online bestelling (op dezelfde dag!) hierdoor mogelijk. Service staat bij Coolblue hoog in het vaandel en is dan ook uitstekend met de herkenbare humoristische ondertoon.

Vandaag bestellen, morgen bezorgd is de standaard

Service staat hoog in het vaandel bij Coolblue. Dat geldt ook voor het bezorgen van bestellingen. Zo is bezorging standaard de volgende dag, als je voor 23:59u bestelt en ze bezorgen ook op zondag. Verder heeft Coolblue ook levering op dezelfde dag (Coolblue VandaagNog). Dat is bezorging in de avond op de dag van je bestelling (op werkdagen bij bestelling vóór 15:00 bestellen) en kost €9,95.

Uitgebreid assortiment consumenten electronica

Coolblue is voornamelijk bekend van het uitgebreide aanbod consumenten electronica. Ze hebben huishoudelijke producten (o.a. stofzuigers, wasmachines, koelkasten, keukenmachines) in het assortiment. Ook computers & tablets en mobiele telefoon zijn grote categorie, net als foto & video apparatuur. Verder kun je er terecht voor sportartikelen zoals hometrainers en loopbanden. Schoenen en kleding behoort niet tot het assortiment. Kortom, de kans dat jij je product niet bij één van de Coolblue webshops kunt vinden, is dus vrij klein!

Additional Information

Ga naar Coolblue